DFA 1979, Dead Womb - CC, Untrust Us."La cocaina no es buena para su salud,
la cocaina is not good for you"
Emmaboda -09

ExistensminimumExistensminimum
5/5 för "OK Boys" i DN. Kolla in och grejer cause I like it.

Cirkus, Stockholm.Imorgon.

Week planning.


Fotograf: Hedda Selder

Jag fyller mitt liv med kläder and shit och jag lagade precis en jacka med nål och tråd. Det är underskattat att laga saker.
Nästa vecka kommer att bli kaotisk, på tisdag så ska jag på Bloc Party på onsdag så blir det prov och kör/repa. Torsdagen blir begravning i Norrköping, och under hela den här tiden så har vi ett förbannat hemskt konfliktprojekt igång i skolan.. Meneh, jag är på glatt humör ändå! Cause trust me, it's gonna be awesome.

I Taxin genom tunneln, kommer du ihåg?


Allmänheten.Mannen som spelar heter Pelle och är en av mina bästa vänner, och jag fick den här låten när jag fyllde år i höstas. Förutom att han är en av mina bästa vänner så är han även gitarrist i bandet Allmänheten där jag sjunger och spelar klockspel. Vi ställer upp den 8:e mars i Musik Direkt and it will be nice.

Make it purple.


Lila.

Jag var och såg Benjamin Buttons Magiska Liv (eller vad den nu än hette) med Kristin igår. Den var mysig & hollywood. Ett tunt gult streck på skärmen ledde till att alla fick varsin gratisbiljett. Strecket försvann kort efter att biljetten hade utlovats.
Sucks to be SF.

Jag längtar efter sommaren och festivalerna. Våren också! Åh denna ständigt efterlängtade vår. Jag ska sitta utanför matsalen och kirra en liten bränna. Bara räkna dagarna till friheten. Kanske skaffa linser, jag vill ju också se snygg ut i ett par solbrillor. Kitschiga Ray Ban-kopior eller något annat hett kanske. Jag vill köpa skivor också! Fina vackra skivor innehållandes bra musik som gör mig glad och varm. Jag borde flytta till Stockholm när jag ändå är igång, det har ju ändå alltid varit min stad. En lägenhet på Söder eller kanske Kungsholmen vore ju inte helt fel. Eller, att åka tillbaka till Brasilien kanske är det jag behöver? Lägenheten i Niteroi, och bara tanken på den svindlande utsikten från de stora fönstrerna i vardagsrummet får mig att dö av saknad. Lite pengar vore ju inte heller helt fel...

...men om jag ska vara helt ärlig så är väl min enda riktiga önskan är att få lite vila.

RSS 2.0