Jump in the pool.


Friendly Fires efter att ha besökt bildslaktaren.

Jag har börjat fotografera lite med Tobbes gamla systemkamera. Den är rätt sliten, märket är för mig okänt och objektivet har en liten buckla. Jag gillar den dock, för jag tar bara fram den när jag känner att tillfället är värt att förevigas och av mig minnas. Det blir ett mer sparsmakat fotograferande än den digitala motsvarigheten. Ett mer selektivt tänkande. Jag känner på något sätt att jag måste göra kameran rättvisa och inget får fottas i onödan. Jag hoppas att rullen som framställs någon gång i framtiden blir en enda kavalkad av små minnesbubblor. Det är väl det bilder är till för, men det känns ofta som att den ständiga strömmen av oredigerade och smaklösa bilder (som kan ses på bilddagboken innan man loggar in) dödar bildernas själ. När jag tittar på foton från min barndom så finns det så mycket där. Det är något med skärpan och faktumet att personen bakom kameran känner till bildens dyrbarhet. Inte ett litet fragment av rullen får slösas bort så det gäller att göra bilden bra. Kameran ligger i min väska och den väger rätt mycket, men det är det värt.

Let me see you stripped down to the bone. Let me hear you crying just for me.


Arvika -09, världens coolaste band.

Låtlistan at the moment:
Depeche Mode - Stripped
MOULiNEX - Break Chops
Van She - Strangers
Digitalism - Zdrlt (Rewind)
Erasure - A Little Respect
M83 - Couleurs
Cut Copy - Lights and Music (MOULiNEX remix)
65daysofstatic - Dance Parties (Distant)

Bland det bästa som går att lyssna på just nu.

Lovet har nu passerat och jag kan inte säga att jag har gjort något utöver det vanliga. Ingen ParisLondonAmsterdamTokyoresa i sann Jet Set-anda utan snarare en lugn tid här hemma. Barnböcker har analyserats, godis har ätits, cyklar har cyklats och sängar har sovits. Jag kan nu konstatera att jag är något utvilad, och att lovets inverkan på mig därmed varit positiv.

Snart kommer sommaren och då anländer alla ni människor vars hemadress temporärt inte varit inom Sveriges gränser, och det kommer att bli awesome. Vi kommer att ha misslyckade häng utomhus, bosätta oss i små flyktingläger frivilligt (bara för att få lyssna på musik) och vi kommer att känna att vi för en tid nästan får göra vad vi än vill. Det blir nice.
 
Jag kan även tillägga att jag har tänkt göra en kraftansträngning här på bloggen, och genom att skriva det här så måste jag ju göra det.

Skolveckan som börjar imorgon är faktiskt en dag kortare, tänk på det!

Rendering.Såhär såg jag ut sommaren -08, and it was goood.

Idag är det onsdag mitten på arbetsveckan första april, men det bortser vi ifrån. Jag tänker inte älta på om plugget men det är mycket. Musik är bra och det försöker jag lyssna på. Spelning på fredag, ni ska komma och det blir nice. Snart börjar lovet och på lördag så är det underbara sex månader. Puss på det.

RSS 2.0