Make it purple.


Lila.

Jag var och såg Benjamin Buttons Magiska Liv (eller vad den nu än hette) med Kristin igår. Den var mysig & hollywood. Ett tunt gult streck på skärmen ledde till att alla fick varsin gratisbiljett. Strecket försvann kort efter att biljetten hade utlovats.
Sucks to be SF.

Jag längtar efter sommaren och festivalerna. Våren också! Åh denna ständigt efterlängtade vår. Jag ska sitta utanför matsalen och kirra en liten bränna. Bara räkna dagarna till friheten. Kanske skaffa linser, jag vill ju också se snygg ut i ett par solbrillor. Kitschiga Ray Ban-kopior eller något annat hett kanske. Jag vill köpa skivor också! Fina vackra skivor innehållandes bra musik som gör mig glad och varm. Jag borde flytta till Stockholm när jag ändå är igång, det har ju ändå alltid varit min stad. En lägenhet på Söder eller kanske Kungsholmen vore ju inte helt fel. Eller, att åka tillbaka till Brasilien kanske är det jag behöver? Lägenheten i Niteroi, och bara tanken på den svindlande utsikten från de stora fönstrerna i vardagsrummet får mig att dö av saknad. Lite pengar vore ju inte heller helt fel...

...men om jag ska vara helt ärlig så är väl min enda riktiga önskan är att få lite vila.

Kommentarer
Postat av: Oskar

Du får inte ha Ray ban-kopior för det ska jag! Iaf inte wayfarers, aviators eller annat skit kan du få göra vad du vill med. =)Haha, anywho...har hört att Kungsholmen är rätt dött. Söder är mer du dessutom, med lattehak och randigt och sånt där. Våren!? Snart kommer den!

2009-02-07 @ 18:39:38
URL: http://lindbom.blogg.se/
Postat av: alexander

nej, allt det där lät väldigt lockande.

2009-02-08 @ 22:04:04
Postat av: Kristin

den lille havefrue? (typ)

2009-02-09 @ 11:06:06
URL: http://dont-get-lost-in-heaven.blogspot.com
Postat av: JOhan

haha, underbart med biljetterna..

2009-02-10 @ 03:47:09
Postat av: JOhan

Jag hade foer oevrigt 25 grader och sol idag...hehehehehehehe

2009-02-10 @ 03:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0