Goodbye enemy airship, the landlord is dead.


Katt - extrem (re-edit)

Vi borde anlita fler apor. Okej, vi anställer inte särskilt många nu men vi skulle ha dem för att göra saker, typ som att sköta telefonväxlar. Tänk er vad mycket coolare det vore om man visste att ens samtal blev kopplat av en apa. Eller om de hjälpte en att packa varor i matvaruaffärer. Det behöver inte vara så att aporna egentligen behövs för det jobbet de gör, det är snarare så att det vore så roligt att det överväger faktumet att de är onödiga. De skulle kunna ta hand om varuhantering i stora lagerlokaler, eller varför inte support? Det vore ju ingen större skillnad mot dagens kundtjänst. Allt det här arbetet skulle självklart vara avlönat, i form av kanske mat och husrum och detta skulle vara ännu ett steg mot jämnställdhet mellan apor och människor.

Sen så har jag klippt mig också. När jag äntligen kunde känna mig stolt över min lugg (jag kunde ha den i munnen!) då åkte den av. It's nice.

Kommentarer
Postat av: Pelle

Fina idéer. Vi kan flytta till en annan planet sen, och låta aporna äga.The Landlord Is Dead är en av de bästa Post-rocklåtarna som har gjorts för övrigt =)

2008-11-10 @ 00:27:38
URL: http://pelleindahood.blogg.se/
Postat av: Kristin

arbetslösheten!?!?!?!?!?!?

2008-11-10 @ 11:16:19
URL: http://dont-get-lost-in-heaven.blogspot.com
Postat av: Lindbom

Haha apor är awesome. De är underskattade som fan...och fuck arbetslösheten, apornas arbeslöshet då? Ska inte de få jobba?! Huh?! Apor är också människor!

2008-11-11 @ 13:45:57
URL: http://lindbom.blogg.se/
Postat av: Martin

Jag tror att det finns en massa onödiga jobb som ingen gör idag som apor kan få göra! Eller som de arbetslösa kan göra, för alla vet ju att det är bättre att folk får göra skitjobb med uruselt betalt än att vara arbetslösa.Vänta lite...

2008-11-11 @ 20:39:33
URL: http://litesomengud.blogg.se/
Postat av: Alexander

älska apor. någon gång skulle jag vilja ha ett stort område där jag kan ha en apa.

2008-11-11 @ 21:33:31
Postat av: Johan

mmmm lugg...mums

2008-11-22 @ 05:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0